Nonna Nini Feestje hoe was het FEESTJE

hoe was het FEESTJE

Wij horen graag jullie ervaringen van de FEESTJES.

27 thoughts on “hoe was het FEESTJE”

 1. Wat was het een leuk kinderfeestje. Onze dochter en haar vriendinnetjes hebben het reuze naar hun zin gehad. Ze gingen allemaal met een mooi kussen naar huis!
  Ook super hoe Janske met de kinderen om gaat. Rustig en neemt de tijd!
  Echt een aanrader!!

 2. Wat hebben we een top middag gehad, cupcakes versierd, knuffels gemaakt… de dames raakte er niet over uit gesproken… Janske je bent een topper👍echt een aanrader… en zeker tot een volgende keer

 3. Bedankt voor een super geslaagd feestje! Leuke sfeer, super goed verzorgd op alle vlakken en de kinderen gingen blij naar huis!! En wat een leuke herinnering dat filmpje😍. Wie weet tot een volgend kinderfeestje😁.

  1. Bedankt voor jullie reactie! Het was een hele gezellige middag! Wat hebben de kinderen ijverig gewerkt aan hun 🧚‍♂️🧜‍♀️🍄🧚‍♀️spaarpotten! Tot ziens en jullie zijn van ❤️te uitgenodigd om nog eens een feestje te komen vieren!

 4. Do heeft een geweldige middag gehad. Samen met haar vriendinnen hebben ze een prachtig elfentuintje gemaakt ,deze hebben ze zelf helemaal kunnen maken en versieren met allerlei geweldige poppetjes en andere decoratie spullen.
  De ruimte is ook zo geweldig aangekleed.
  Janske nogmaals bedankt

  1. Bedankt voor jullie enthousiasme! Het was een heel gezellige middag met jullie en de meiden hebben prachtige elfentuintjes gemaakt! Groetjes Janske

 5. Wat een gezelligheid! Onze dochter en haar vriendinnetjes zijn na een heerlijk zelf versierd ijsje lekker creatief aan de slag gegaan. Janske heeft iedereen geholpen waar nodig maar de meiden ook laten ervaren hoe veel ze zelf kunnen. De prachtige familie van droomknuffels is met hun trotse eigenaars mee naar huis gegaan. Het was top!

  1. Bedankt voor jullie enthousiasme en gezelligheid! Het was een hele fijne middag met jullie samen. Bedankt dat jullie voor Nonna Nini Feestje gekozen hebben en wie weet tot een volgend feestje.

   1. Viënne heeft met haar vriendinnen en vrienden een tie dye workshop gedaan. Wat was dit een succes! Ze konden na ontvangst van de uitnodiging al niet wachten en de verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Het was een groot feest in het prachtige vrolijke keldertje met een onwijs mooi resultaat. De kinderen hadden de dag erna nog een leuke verrassing omdat ze toen hun shirt mochten uitpakken. Allemaal zo blij met hun hippe eigengemaakte shirt. Een blijvende herinnering! Echt een aanrader.

    1. 😍bedankt dat jullie het feestje van Viënne bij ons kwamen vieren! Er is hard gewerkt door de kinderen en zo leuk dat jullie foto’s sturen van de eindresultaten! Groet Janske

 6. Dit is echt een aanrader voor iedereen die een kinderfeestje wilt geven.
  Alles was perfect geregeld, de kinderen hebben onwijs veel lol gehad en gingen voldaan naar huis, de locatie is super knus. Achteraf krijg je nog foto’s en een filmpje van het feestje. Zo leuk… ik weet al waar ik volgend jaar weer het kinderfeestje ga boeken. Ik geef dit feestje een dikke 10 +

 7. Puck en Catoo hebben een onvergetelijke verjaardag gehad. Ze hebben het er nog steeds over. Janske is super creatief en erg geduldig. Het feestkeldertje is met recht een feestkeldertje. Dankjewel Janske voor de onvergetelijke verjaardag van onze dochters.

  1. Bedankt dat jullie het feestje van Catoo en Puck bij ons kwamen vieren. Het was een gezellig clubje ijverige, creatieve meiden bij elkaar, dus met liefde en plezier heb ik het feestje voor jullie georganiseerd.

 8. Gisteren een geweldig droomknuffel feestje gehad bij Janske voor onze dochter Roos. Wat een gave ruimte en Janske is de rust zelve en geniet zichtbaar van het creatief zijn met kids. Aanrader! De meiden hebben genoten.

  1. Bedankt voor jullie reactie. Het was een heerlijke middag en inderdaad genoot ik met jullie mee. Wat een lieve en creatieve meiden! 😍

 9. Wij hebben afgelopen weekend een fantastisch gezellig creatief kinderfeestje gehad voor onze dochter die 8 jaar werd. Hapje en een drankje erbij maar vooral heel veel lekker bezig zijn! Iedereen kon zijn/haar ei kwijt. Zeer geslaagd feestje! Een aantal kinderen had het tiedye t-shirt direct de week erop vol trots naar school aan.

 10. Gister een ‘droomknuffel maken’ kinderfeestje gehad voor onze dochter Noa & haar vriendinnen! Wat hebben ze een mooie creaties gemaakt onder leiding van Janske. & de ruimte is ook sprookjesachtig mooi, overal waar je kijken kon stonden er leuke knutsel spullen! Het was een top feestje & iedereen heeft genoten. Bedankt🌸

  1. Bedankt voor het leuke bericht! De droomknuffels waren heerlijk kleurrijk geworden! Wat een creatieve en lieve meiden waren er op het feestje!❤️🥰

 11. Mijn dochter Beau heeft afgelopen zaterdag haar slijmfeestje gehad bij Nonna nini. In 1 woord; geweldig! Alle kinderen waren super blij en enthousiast. Alles was tot in de puntjes verzorgd en alle kinderen hebben een heel mooi potje en slijm gemaakt. De ruimte is helemaal gezellig e kleurrijk en de cupcakes waren de lekkerste ooit, aldus beau. Janske, bedankt nogmaals voor de leuke middag en het fantastische filmpje. Groetjes Jeanine

  1. Bedankt voor deze leuke reactie! Het was geweldig om het feestje van Beau te organiseren en de kinderen waren allemaal zo enthousiast! ❤️

 12. Onze dochter Deirdre heeft een geweldig feest gehad met haar vriendinnen en vriendje: cupcakes versieren, daarna mooie potjes versieren om vervolgens slijm met glitters en foamballetjes in alle mogelijk denkbare kleuren te maken. Wat was dat een groot succes! Het popcorn maken was een mooie afsluiter. Janske, bedankt voor de ontzettend leuke manier waarop je met de kinderen omgaat en het prachtige filmpje dat je van de middag gemaakt hebt. Onze dochter vond het haar “leukste kinderfeestje ooit”.

 13. Wij hebben een schminkcursus gevolgd bij Janske met 8 vrouwen! Het was echt super goed verzorgd, we hebben heel veel geleerd. Vooral hele fijne tips en tricks hoe je op een niet al te moeilijke manier snel en heel mooi resultaat hebt!! Ik heb er al heel veel aan gehad en telkens super blije kindergezichtjes.
  Janske luisterde ook heel erg goed naar wat wij graag wilden leren!!

  Zeker een dikke aanrader om een schminkcursus te volgen bij Janske.

 14. Wat had Suus gister een gaaf feestje! ZO LEUK!! De meiden hebben zoveel plezier gehad en zijn met een prachtige droomknuffel naar huis gegaan!
  En dan de geweldige foto’s en het filmpje de volgende dag, echt heel gaaf!
  Janske, lief geduldig en creatief! We love it! ♡ Echt een dikke aanrader!

 15. Wat had Suus gister een gaaf feestje! ZO LEUK!! De meiden hebben zoveel plezier gehad en zijn met een prachtige droomknuffel naar huis gegaan!
  En dan de geweldige foto’s en het filmpje de volgende dag, echt heel gaaf!
  Janske, lief geduldig en creatief! We love it! ♡ Echt een dikke aanrader!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *