Menu
Nijmegen

hoe was het FEESTJE

Wij horen graag jullie ervaringen van de FEESTJES.

11 thoughts on “hoe was het FEESTJE”

 1. Margot van der Heiden schreef:

  Wat was het een leuk kinderfeestje. Onze dochter en haar vriendinnetjes hebben het reuze naar hun zin gehad. Ze gingen allemaal met een mooi kussen naar huis!
  Ook super hoe Janske met de kinderen om gaat. Rustig en neemt de tijd!
  Echt een aanrader!!

 2. Tanja Soetekouw schreef:

  Wat hebben we een top middag gehad, cupcakes versierd, knuffels gemaakt… de dames raakte er niet over uit gesproken… Janske je bent een topper👍echt een aanrader… en zeker tot een volgende keer

 3. Brenda schreef:

  Bedankt voor een super geslaagd feestje! Leuke sfeer, super goed verzorgd op alle vlakken en de kinderen gingen blij naar huis!! En wat een leuke herinnering dat filmpje😍. Wie weet tot een volgend kinderfeestje😁.

  1. Janske Megens schreef:

   Bedankt voor jullie reactie! Het was een hele gezellige middag! Wat hebben de kinderen ijverig gewerkt aan hun 🧚‍♂️🧜‍♀️🍄🧚‍♀️spaarpotten! Tot ziens en jullie zijn van ❤️te uitgenodigd om nog eens een feestje te komen vieren!

 4. Marleen schreef:

  Do heeft een geweldige middag gehad. Samen met haar vriendinnen hebben ze een prachtig elfentuintje gemaakt ,deze hebben ze zelf helemaal kunnen maken en versieren met allerlei geweldige poppetjes en andere decoratie spullen.
  De ruimte is ook zo geweldig aangekleed.
  Janske nogmaals bedankt

  1. Janske Megens schreef:

   Bedankt voor jullie enthousiasme! Het was een heel gezellige middag met jullie en de meiden hebben prachtige elfentuintjes gemaakt! Groetjes Janske

 5. Nicole Donkers schreef:

  Wat een gezelligheid! Onze dochter en haar vriendinnetjes zijn na een heerlijk zelf versierd ijsje lekker creatief aan de slag gegaan. Janske heeft iedereen geholpen waar nodig maar de meiden ook laten ervaren hoe veel ze zelf kunnen. De prachtige familie van droomknuffels is met hun trotse eigenaars mee naar huis gegaan. Het was top!

  1. Janske Megens schreef:

   Bedankt voor jullie enthousiasme en gezelligheid! Het was een hele fijne middag met jullie samen. Bedankt dat jullie voor Nonna Nini Feestje gekozen hebben en wie weet tot een volgend feestje.

 6. Sajenna schreef:

  Mijn zoontje een stoer feest gehad bij nonna nini pijl en boog maken! Leuke middag gehad! En de kids heel mooi geschminkt

 7. Sabine Haenen schreef:

  Dit is echt een aanrader voor iedereen die een kinderfeestje wilt geven.
  Alles was perfect geregeld, de kinderen hebben onwijs veel lol gehad en gingen voldaan naar huis, de locatie is super knus. Achteraf krijg je nog foto’s en een filmpje van het feestje. Zo leuk… ik weet al waar ik volgend jaar weer het kinderfeestje ga boeken. Ik geef dit feestje een dikke 10 +

 8. Balou schreef:

  Een feestje waar nog lang over nagesproken gaat worden!! Het was fantastisch. Bedankt voor de goede zorgen Janske!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *