Nonna Nini Feestje schminkFEESTJE

schminkFEESTJE

Valt er iets te vieren? Wat is er dan leuker dan dat de kinderen op het feest geschminkt worden.

Op feestjes, festivals en andere evenementen in de buurt van Nijmegen kom ik graag langs met mijn koffer vol schmink, glitters, glittersteentjes om de kinderen in kleine prinsesjes, vlindertjes, tijgers, draakjes etc. te veranderen.

In overleg is het ook mogelijk dat ik samen met kinderen op een kinderfeestje een workshop haar accessoires maken geef. ieder kind gaat dan prachtig geschminkt met een zelf gemaakt accessoire naar huis.

Prijzen:

Schminken op kinderfeestjes:

€60- ongeveer 1 uur (6 kinderen worden dan geschminkt). Zijn er meer kinderen op het feestje, geen probleem,  dan kost elk extra kleurrijk snoetje €5,-.

Kinderfeestje bij Nonna Nini incl. Schminken

kijk hier voor de mogelijkheden  

Workshop schminken voor kinderen

150,- ongeveer 2 uur (min 8 kinderen). Tijdens de workshop kunnen de kinderen zelf leren hoe ze de mooiste creaties kunnen schminken. Dit is inclusief materiaalkosten. De kinderen kunnen elkaar tijdens de workshop schminken. Leeftijd: vanaf 8 jaar.

Workshop schminken voor volwassenen

op aanvraag. 

Neem contact op voor de mogelijkheden.

janskemegens@hotmail.com 

bel of  WhatsApp naar

06-41213106

Voor alle opties geldt dat er €0,45 per kilometer (berekend met Google Maps) in rekening wordt gebracht als het feest buiten Groesbeek plaats vindt.

Op festivals en evenementen kom ik ook graag schminken. Voor een minimaal bedrag van €120,-kom ik het evenement extra kleur geven. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. 

Andere wensen of aanvragen? 

Neem a.u.b. contact op voor de mogelijkheden.

janskemegens@hotmail.com 

+31(0)641213106